Sodni prevodi hitro in ugodno

sodni  prevodiSodni prevodi so zahtevna besedila in ponavadi so roki izvedbe nekoliko daljši, toda v podjetju Mutilingual se zavedamo, da nas ravno v časovni stiski najbolj potrebujete. Tako so vam sodni prevodi (http://www.multilingual.si/sl/sodni-prevodi) pri nas na voljo v najkrajšem možnem času, saj glede na vaše potrebe prilagodimo rok izvedbe in storitev opravimo tako, da se popolnoma ujema z vašimi željami. Že mnogokrat smo dokazali, da smo zaupanja vreden partner in ena izmed naših pomembnih odlik je prilagodljivost. Po potrebi vam lahko sodni prevod dostavimo na želeno lokacijo, v vsakem primeru pa poskrbimo, da je dokument ustrezno žigosan in z vrvico zvezan z izvirnikom.

Sodni prevodi vseh vrst besedil
V podjetju Multilingual vam zagotavljamo sodne prevode rojstnih listov, zdravniških izvidov, šolskih spričeval in sodnih izpisov iz registra in drugih dokumentov po meri. Vsi naši sodni tolmači imajo ustrezno izobrazbo in s strani Ministrstva za pravosodje pridobljeno odločbo, na podlagi katere lahko opravljajo funkcijo sodnega tolmača.

Multilingual je prevajalska agencija, kjer vedno damo vse od sebe in poskrbimo, da lahko na nas vedno računate. Preizkusite nas in prepričani smo, da se boste z veseljem vračali ter nas priporočali tudi drugim, saj pri nas zares dobite najvišjo kakovost in ugodne storitve po meri kupca.

Strokovni sodni prevodi:
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *