Ruščina

Vse več  ljudi se uči ruščine. Ruščina tako rekoč osvaja svet in je najbolj razširjen slovanski jezik. V Sloveniji je dosti ponudnikov, ki nas bodo naučili ruščine. Tečaje lahko obiskujemo individualno,v paru, ali v skupini. Odvisno od naše želje in pa tudi naših finančnih zmožnosti.

Ruska kultura je lepa in bogata kultura, katero bomo z znanjem ruskega jezika še lažje osvajali. Obstajajo tudi poslovni tečaji ruščine, ki pa nam bodo zagotovo pomagali če poslujemo s tujino. Saj veste: več znaš, več  veljaš. Mnogo podjetnikov posluje z ruskim trgom. Ruščine se lahko naučimo malce tudi sami. Z branjem dobrih knjig napisanih v ruskem jeziku, gledanju ruskih filmov ipd.

Seveda pa so tečaji tisti, ki nas bodo najbolj izurili, predavatelji pa imajo tudi profesionalen pristop. Saj se spomnite tistih ruskih babušk, ko je v vsaki izmed njih še manjša in tako naprej? Tako se tudi mi lahko učimo tega jezika. Plast za plastjo bomo odkrivali  lepote  tega zanimivega jezika in se več  bomo v njem govorili, tudi več naučili. Torej naj živi ruščina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *