Kakovostni prevodi čakajo na vas

Vas zanimajo kakovostni prevodi, vendar ste v dilemi, na koga se obrniti? Potem ste zagotovo na pravem mestu, saj v prevajalski agenciji Multilingual z veseljem pričakujemo vaš klic. Prevodi so naša strast in z ekipo več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi smo vam zmožni zagotoviti tudi najzahtevnejše projekte. Za več informacij kliknite tukaj.

Preizkusite nas!
Dobri prevodi zahtevajo veliko mero natančnosti in zadostne izkušnje prevajalca, ki mora hkrati tudi odlično poznati področje prevajanja. Velika ekipa je ena izmed naših pomembnih prednosti, saj smo na ta način kos vsakemu izzivu in vam lahko zagotovimo tudi zahtevnejša ter ozko strokovna besedila.

Naši zadovoljni naročniki se k nam z veseljem vračajo tudi zaradi ugodnih cen. V primerjavi z ostalimi podjetji vam do evra natančno ponudbo pripravimo že takoj ob začetku sodelovanja – in se je tudi držimo. Znesek projekta namreč oblikujemo na podlagi števila znakov izhodiščnega besedila, tako da vam ni potrebno skrbeti tudi, če so končni prevodi nekoliko daljši, saj ne boste odšteli niti evra več. Preizkusite nas zdaj, ne bo vam žal!

Vaša najboljša izbira za prevajanje!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *