Prevajalske storitve agencije AdriatIQa

prevajalske storitvePrevode potrebujejo tako podjetja kot fizične osebe. Med najpogosteje naročenimi storitvami pri prevajalskih agencijah so prevodi v najbolj znane svetovne jezike kot so npr. angleščina, nemščina, španščina, italijanščina in francoščina ter prevodi v jezike s področja bivše skupne države kot so: hrvaščina, srbščina, bosanščina, makedonščina.

Prevajalske storitve običajno zajemajo prevode tiskovin, strokovnih brušur, navodil za uporabi, promocijskih letakov, diplomskih nalog, ipd. Prevajalske agencije pa običajno ne ponujajo samo prevajalskih storitev ampak tudi storitve lektoriranja in tolmačenja.

Če potrebujete prevajalske storitve zanesljive prevajalske agencije z dolgoletno tradicijo in izkušenimi prevajalci, potem obiščite spletno stran agencije AdriatIQa.

Prevajalske storitve, ki se nanašajona prevajanje, se običajno obračunajo glede na število znakov oziroma na avtorsko stran, ki običajno zajema 1.500 znakov. Cene prevodov so zelo različne od prevajalske agencije do agencije. Tak lahko plačamo za prevod avtorske strani od 10 pa tudi do 30 €. Cena je odvisna od kvalitete prevajalcev in od tega ali pri prevodu sodeluje ti. native spekaer in od tega ali je prevod tudi lektoriran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *